Sporty Business
Health & Fitness

Sporty Business

Podkast 4

Sporty Business er podcasten for alle som vil lykkes i treningssenterbransjen.Målet med podcasten er å utveksle erfaringer i bransjen og lære av hverandre, slik at vi alle kan lykkes bedre og på den måten forhåpentligvis bidra til at enda flere får et livslangt og aktivt liv.Gjennom podcasten ønsker jeg å knytte bransjen enda tettere og jeg vil i tiden fremover derfor intervjue både bransjefolk, fagfolk, administrative ledere osv. for å belyse bransjen fra ulike områder, for å inspirere og hjelpe akkurat deg til å lykkes enda bedre!Uansett hvilken rolle du har i treningsbransjen, enten det er for eksempel daglig leder på et senter, personlig trener, gruppeinstruktør eller resepsjonist, vil denne podcasten gi deg faglig, interessant og nyttig påfyll og informasjon om bransjen, i tillegg vil vi gi deg solskinnshistorier, spennende intervju med mennesker som har lykkes, vi skal ta pulsen på treningstrender og løfte frem tema til diskusjon og ettertanke.I hver episode av Sporty Business vil jeg ha med meg en gjest og sammen skal vi løfte frem ulike tema og gi deg konkrete råd og tips, eller diskutere tema eller områder innen bransjen som kanskje er litt vanskelige å snakke om eller som vi bør snakke mer om. Vi vil løfte frem temaer som bransjestandard, hvordan lykkes med gruppetrening, kroppspress i bransjen, hvordan skape god relasjon med sine PT-kunder, folkehelse, ledelse, utdanning, bruk av teknologi, hvordan lykkes med senterdrift osv. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Siste episoder
14.09.2021
Med lidenskap for bevegelse! Gjest: Cecilia Gustafsson, inspirator, entreprenør, gruppeinstruktør.
31.08.2021
Hvordan lykkes med seniortrening? Gjest: Magnus Skjeseth Fjeller, assisterende senterleder Sprek Fritid Skien og PT-leder FSC Tønsberg.
17.08.2021
Treningsbransjen i et bransjeperspektiv med gjest: Mee Eline Eriksson, bransjedirektør Virke Trening
03.08.2021
Hvordan lykkes med senterdrift? Med gjest: Sandra Angelil, daglig leder Myrens Treningssenter
22.06.2021
Fra lidenskap til levebrød med gjest: Eva Katrine Thomsen, gründer og daglig leder inspartum akademi, forfatter og gruppeinstruktør.

Statistikkoversikt

Unike enheter
Nedlastet/strømmet