Sporty Business
Health & Fitness

Sporty Business

Podkast 4

Sporty Business er podcasten for alle som vil lykkes i treningssenterbransjen.Målet med podcasten er å utveksle erfaringer i bransjen og lære av hverandre, slik at vi alle kan lykkes bedre og på den måten forhåpentligvis bidra til at enda flere får et livslangt og aktivt liv.Gjennom podcasten ønsker jeg å knytte bransjen enda tettere og jeg vil i tiden fremover derfor intervjue både bransjefolk, fagfolk, administrative ledere osv. for å belyse bransjen fra ulike områder, for å inspirere og hjelpe akkurat deg til å lykkes enda bedre!Uansett hvilken rolle du har i treningsbransjen, enten det er for eksempel daglig leder på et senter, personlig trener, gruppeinstruktør eller resepsjonist, vil denne podcasten gi deg faglig, interessant og nyttig påfyll og informasjon om bransjen, i tillegg vil vi gi deg solskinnshistorier, spennende intervju med mennesker som har lykkes, vi skal ta pulsen på treningstrender og løfte frem tema til diskusjon og ettertanke.I hver episode av Sporty Business vil jeg ha med meg en gjest og sammen skal vi løfte frem ulike tema og gi deg konkrete råd og tips, eller diskutere tema eller områder innen bransjen som kanskje er litt vanskelige å snakke om eller som vi bør snakke mer om. Vi vil løfte frem temaer som bransjestandard, hvordan lykkes med gruppetrening, kroppspress i bransjen, hvordan skape god relasjon med sine PT-kunder, folkehelse, ledelse, utdanning, bruk av teknologi, hvordan lykkes med senterdrift osv. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Siste episoder
17.06.2024
Folkehelse – fra ord til handling! Gjest: Yngvar Andersen, foredragsholder, fysisk trener og medgründer av Naardic.
04.06.2024
Adrenalin – det eneste av sitt slag i Skandinavia! Gjest: Pia Seeberg og Lasse Tufte, eiere Adrenalin Drammen.
21.05.2024
Treningslære – hva, hvordan, hvorfor? Gjest: Benedikte J. Nesshaug, Idrettsfaglærer, gruppetreningskoordinator Studio Jobbsprek Økern, foreleser inspartum akademi.
06.05.2024
Studio Jobbsprek – slik har de lykkes! Gjest: Trond T. Torke, Leder for Salg- og Produkt Gruppetrening Studio Jobbsprek, foreleser i inspartum akademi.
23.04.2024
Aerobic – fra romfart til treningssenteret! Gjest: Christina Therkildsen, gruppetreningsinstruktør og treningsgründer.

Statistikkoversikt

Unike enheter
Nedlastet/strømmet